12th Ethnographies of Science & Technology Workshop "Robots in Motion"

第12回科学技術の民族誌研究会
Robots in Motion

日時: 2018年 5月 19日 (土),  14:00~17:00

場所: 大阪大学人間科学研究科
                東館106

Organizers and Speakers:
 Asli Kemiksiz (Osaka University)
 Kristian Hoeck (Manchester University)
 Jannik Lindegaard (IT University of Copenhagen)

Open to public. Admission free. No registration required.

This event will be held in English (without translation)

For further details please contact: jafl@itu.dk